Klassieke en alternatieve verwarmingsoplossingen

Verwarming ten top

Niemand lijdt graag kou in de winter. Daarom is een goede verwarming van essentieel belang voor uw woning. U kiest dus het beste voor een professionele, kwaliteitsvolle en duurzame installatie. Dan kan Albert Vrijders u op weg helpen naar een warm nest.

Klassieke centrale verwarming

Vooreerst biedt Albert Vrijders u de klassieke centrale verwarming aan. Die kan werken op aardgas of stookolie. Zowel radiatoren als vloerverwarming zijn hiervoor mogelijk.

Warmtepompen

Een ander verwarmingssysteem is de warmtepomp. Een warmtepomp onttrekt warmte uit aarde, water of lucht en verhoogt de temperatuur door compressie voor ze uw woning ingaat. Een warmtepomp is een ideale oplossing in het kader van hernieuwbare energie in uw woning. Sinds het begin van 2014 moet trouwens elke nieuwbouw of gebouw waar ingrijpende verbouwingen aan gebeuren een minimumhoeveelheid van haar energievoorziening uit hernieuwbare energie halen. Lees hier meer over warmtepompen.

Wenst u meer informatie over centrale verwarming of andere energiezuinige voorzieningen? Dan kan u ons steeds bereiken. Wij helpen u graag verder met verwarming voor de regio Meise, Brussel, Vlaams-Brabant en Aalst.

Contacteer ons! 02 880 71 05
Contact old
Contacteer ons!02 880 71 05