Duurzame en veilige elektrische bekabeling

Elektriciteit: kwalitatief en duurzaam

Een juiste elektrische bekabeling is van cruciaal belang voor elke woning. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, dan wel om een renovatie. Bij elektrische leidingen zijn duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid altijd de belangrijkste overwegingen. Een elektriciteitsnetwerk moet immers jarenlang mee kunnen gaan zonder dat u er werk aan heeft. Albert Vrijders bvba uit Meise bij Brussel helpt u bij installatie van de juiste stroomleidingen voor uw bouwproject.

Een doordacht elektrisch plan

Het is belangrijk om de juiste vragen te stellen bij het installeren van elektriciteit. U moet rekening houden met de aard en de leeftijd van de woning. Zo zal bijvoorbeeld bij de meeste oudere woningen de elektrische installatie bij aankoop van de woning eigenlijk niet voldoen aan de wettelijke normen of gewoon al te oud zijn. In veel gevallen gaat u dan beter meteen over tot het volledig vernieuwen van de leidingen in plaats van de afzonderlijke stukken. Bij nieuwbouw is het dan weer een zaak van proactief denken. Hoe zal u bijvoorbeeld de huiselijke ruimtes invullen op langere termijn, en welk elektrisch schema past daar het beste bij? Albert Vrijders helpt u graag op weg met die vragen, en zorgt voor de correcte plaatsing.

Wenst u meer informatie over ons elektrisch aanbod? Contacteer ons en wij beantwoorden uw vragen met plezier! We doen installatie van elektriciteit in regio Meise, Brussel, Vlaams-Brabant en Aalst.

Contacteer ons! 02 880 71 05
Contact old
Contacteer ons!02 880 71 05