Kwalitatief, milieuvriendelijk en economisch

Sanitair op maat

De sanitaire voorzieningen in uw woning dragen in belangrijke mate bij tot uw wooncomfort. Zeg nu zelf, wie houdt er immers niet van die warme douche ’s morgens of dat ontspannende bad ’s avonds of in het weekend waarmee u lekker kan ontstressen? Het loont dus de moeite om sanitair op maat te voorzien. Albert Vrijders bvba uit Meise bij Brussel zorgt voor een professionele installatie van uw sanitair, van badkamer tot toilet.

Energiezuinig waterverbruik

In het kader van energiezuinigheid, wijzen wij u voor uw sanitaire installaties graag op het gebruik van een zonneboiler. Met een zonneboiler voorziet u een groot deel van uw warm water door gratis zonnewarmte op te vangen via een zonnecollector op het dak van uw woning. Een zonneboiler heeft ook een bijkomend financieel voordeel. U kan namelijk een premie via uw netbeheerder verkrijgen voor de installatie van een zonneboiler. Lees hier (link naar pag.4) meer over onze zonneboilers.

Voor de installatie van een mooi, kwalitatief, milieuvriendelijk en economisch sanitair is Albert Vrijders dus een geschikte partner. Wij plaatsen uw sanitaire voorzieningen in de regio Meise, Brussel, Vlaams-Brabant en Aalst. Twijfel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons! 02 880 71 05
Contact old
Contacteer ons!02 880 71 05