Energiezuinig sanitair

Verschillende modellen aan zonneboilers

Als u streeft naar een energiezuinige woning is een zonneboiler een uitstekende optie. Via een zonneboiler haalt u een groot deel van uw warm water uit gratis zonnewarmte. U gaat de zonnestralen gebruiken als energiebron door middel van een zonnecollector die op het dak van uw woning wordt geplaatst.Die collector laat uiteindelijk de boiler en uw water opwarmen. Albert Vrijders biedt verschillende modellen van zonneboilers die we vanuit Meise tot bij u kunnen brengen en plaatsen.

Voor de portemonnee!

Een zonneboiler heeft ook een belangrijk fiscaal voordeel. U kan namelijk een premie verkrijgen vanuit de Vlaamse overheidvoor de installatie van eenzonneboiler. Meer informatie over de Vlaamse premies vindt u hier. Daar vindt u ook een handige tool terug waarmee u snel uw energiewinst kan berekenen die u dankzij een zonneboiler boekt.

Wenst u meer informatie over de installatie van een zonneboiler? Contacteer ons dan en wij beantwoorden uw vragen met veel plezier. Wij zijn actief in regio Meise, Brussel, Vlaams-Brabant en Aalst.

Contacteer ons! 02 880 71 05
Contact old
Contacteer ons!02 880 71 05