Ervaar het moderne verwarmen

Warmtepomp: energiezuinig!

Een warmtepomp laten plaatsen maakt deel uit van het “nieuwe” verwarmen in woningen. Een warmtepomp is een energiezuinig alternatief als aanvulling op of ter vervanging van de klassieke centrale verwarmingsoplossingen. Het principe is uit te leggen als dat van een omgekeerde koelkast. Bij een koelkast wordt warmte van binnen naar buiten geleid. Bij een warmtepomp wordt warmte uit de lucht en de grond gehaald en via het verwarmingssysteem in uw woning geleid. Maar het is zelfs ook als koelsysteem mogelijk. Albert Vrijders uit Meise bij Brussel zorgt voor een professionele plaatsing van warmtepompen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Milieuvriendelijk en energie-efficiënt

Met een warmtepomp bent u niet langer afhankelijk van stookolie en gas maar maakt u gebruik van gratis warmtebronnen uit uw directe omgeving. Met name grond, grondwater en de lucht. Een warmtepomp kan u niet enkel voor nieuwbouwprojecten laten plaatsen. Ook voor renovatie is deze oplossing perfect mogelijk. Indien gewenst kan u dat ook combineren met een klassieke verwarming op stookolie of gas. Met een warmtepomp spaart u dus het milieu, en ook uw uitgaven aan de energiefactuur.

Wenst u meer informatie over het laten plaatsen van een warmtepomp? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij komen graag tot bij u in regio Meise, Brussel, Vlaams-Brabant en Aalst.

Contacteer ons! 02 880 71 05
Contact old
Contacteer ons!02 880 71 05